logo
logo

O nama

 

Dobrodošli u restoran duge obiteljske tradicije . . .

Od davne 1981. godine pružamo svu ljubav kulinarstva!

Za savršen užitak čovjeku je potrebno malo... Ugodna atmosfera, ugođaj koji odmara pogledom, zadovoljno nepce i uz to, možda koja kapljica savršenog vina.

Ukoliko ste se pronašli u navedenom, restoran Šime Vaš je savršen izbor. Osim što će zadovoljiti i one istančanog ukusa, uz ljubazno osoblje i velik izbor specijaliteta, pružit će Vam užitak i poželjet ćete se opet vratiti.

Restoran Šime je obiteljski restoran duge i bogate tradicije obitelji Mičić. Svoje znanje i ljubav prema kulinarstvu svojim zadovoljnim gostima pružaju generacijama, još od davne 1981. godine.

Nalazi se u Zadru, jednom od najljepših gradova Dalmacije, a otkad je otvoren nametnuo se kako među domaćim, tako i među onima iz inozemstva, kao idealno mjesto za razna obiteljska i prijateljska okupljanja, ili za romantičnu večeru u dvoje...

Osim ugodnog okruženja u unutrašnjem dijelu restorana, u specijalitetima možete uživati i na vanjskoj terasi na koju stane 150 osoba. Vanjska terasa je natkrivena, što pruža mogućnost uživanja i u ranim proljetnim, ili pak kasnim jesenskim danima.

Svi naši gosti ne trebaju se brinuti gdje će parkirati svoj automobil jer nudimo potpuno besplatno na raspolaganje parking mjesta koja su podijeljena na dva dijela, garažu - na koju stane 30 automobila, i vanjski parking - na koji stane 70 automobila.

Ljubazno osoblje restorana ispunjava sve želje gosta, stoga ukoliko želite, možete i sami složiti svoju savršenu kombinaciju na tanjuru.

Šime je iznimno poznat po pizzama, koje se s posebnom pažnjom spravljaju i peku isključivo na prirodnoj vatri u krušnoj peći.

Osim pizze, restoran nudi iznimno bogatu ponudu tradicionalnih  jela dalmatinske kuhinje, kao i internacionalnih jela.

Velik izbor a la carte jela zaista nudi svakome po nešto, trudeći se ispuniti želju svakom gostu.

Zavirite u naš jelovnik i izaberite nešto za sebe... Nešto, što ćete kapljcom vina upotpuniti i ostati zadovoljni jer ste bili na pravom mjestu . . .

Dobrodošli u restoran Šime!