O nama


Kada poželite ugodan ambijent, prijatan i ugodan ugođaj vaš idealan izbor je Šime, gdje će Vam ljubazno osoblje uz profesionalan pristup pružiti vrhunsku uslugu. Šime je obiteljski restoran duge i bogate tradicije, otvoren 1981. godine, a u vlasništvu je obitelji Mičić.

Osim ugostiteljstvom, obitelj Mičić se već dugo godina bavi i turizmom. U njihovom vlasništvu se nalazi i 6 luksuzno uređenih apartmana, a koji se nalaze samo 20 metara od restorana Šime.

www.villa-micic.com

Restoran pizzeria Šime se nalazi u Zadru, samo 300 m od plaže jednog od najljepših obalnih gradova srednje Dalmacije, te se od svog otvaranja nametnuo među Zadranima i Zadarskim gostima kao idealno mjesto za razna obiteljska i prijateljska okupljanja, ili pak za romantičnu večeru udvoje.

Osim u ugodnom ambijentu unutrašnjosti, u specijalitetima možete uživati i na vanjskoj terasi restorana kapaciteta 150 mjesta, koja je natkrivena i omogućuje uživanje u ranim proljetnim i kasnim jesenskim danima.

U sklopu restorana nalazi se parking koji je podijeljen na dva dijela: garaža i vanjski dio, pružajući tako našim gostima izbor gdje žele ostaviti svog ljubimca. Na vanjskom parkingu ima 70 mjesta, dok je garaža kapaciteta 30 mjesta.

Restoran pizzeria Šime poznat je ponajprije po vrhunskih pizzama pečenim isključivo na prirodnoj vatri u krušnoj peći, no osim 30 vrsta pizza uz čašu nekog od vrhunskih hrvatskih vina možete probati i druga jela iz bogate ponude internacionalnih jela ili pak tradicionalnih zdravih jela dalmatinske kuhinje. Restoran pizzeria Šime također ima bogat izbor jela a la carte.

Velika specijalnost restorana pizzerije Šime je mogućnost da gost sam složi jelo po svom izboru, a ljubazno osoblje restorana će ispuniti svaku njegovu želju.

Gurmani će uživati u raznim mesnim i ribljim specijalitetima te mnogim drugim probranim delicijama, a za naše najmlađe goste imamo specijalni dječiji meni. Za naše goste željeli bismo izdvojiti samo neka od naših vrhunskih jela: 30 vrsta pizza, 8 plata salata, više od 15 vrsta pašta, 10 vrsta steakova, miješano meso na žaru,  specijaliteti s plodovima mora,  tuna steak, lignje na žaru, špageti carbonare, bolognese… i dr.

Ne propustite kušati neki od poznatih dalmatinskih  specijaliteta; domaće lignje, tuna, rižoto i špageti s plodovima mora.

Restoran pizzeria Šime je također pripremio i vegetarijanski meni što će itekako cijeniti svi koji ne jedu jela na bazi životinjskih produkata. Na ovom meniju se nalaze vrlo ukusna jela kao povrće na žaru, razne osvježavajuće salate (Grčka, salata sa kozicama, Fresco, Caprese), vegetarijanske pizze, vegeterijanske lazanje i dr.

Sva jela iz našeg restorana moguće je ponijeti kući te tako uživati u vrhunskom obroku u privatnoj atmosferi Vašeg toplog doma.

Dobrodošli i u slast!